Stäng

Om oss
Vi har hållit på med belysning i 40år och nu även mode! ....Coolt mode!

Allt började redan i slutet av 70-talet när Greta Sjödin öppnade en liten lampaffär i anslutning till maken Carl-Gunnars elinstallationsverksamhet på Kyrkogatan i Örnsköldsvik. Butiken och sortimentet växte och snart började även dottern Jenny att jobba i företaget. Resten är historia...


Idag är vi en av de största fackhandlarna i Norrland inom hembelysning med en tillhörande onlinebutik med namnet www.a-ljus,se. Vi är inte bundna till någon kedja utan väljer helt själva vilka leverantörer vi vill jobba med och vilka varor vi vill ha i butiken. 
Jenny Sjödin leder verksamheten tillsammans med Carl-Gunnar, Greta, Herman, Gösta, Ulrika, Camilla och Stina. Vårt stora fokus är lampor,  belysning och ljussättning men i vår 700kvm stora butik på Vikingagatan 30 har vi även massor med moderna ljuskällor, elmaterial både för installation och som tillbehör till lampor.  Vi har också en inspirerande avdelning som vi döpt till Coola klänningar och en onlinebutik med namnet www.coolaklänningar.se där du hittar mode från Pulz och coola retroklänningar från Cissi & Selma, Du Milde och Margot samt inredningsdetaljer såsom ljuslyktor, vaser och annat för att piffa ert hem. 

Under sommaren 2019 flyttar vi tillfälligt vår butik till en Popupshop inne i Örnsköldsviks city. Närmare bestämt på Storgatan 3, mitt emot Espresso House! Supercoolt! Öppentiderna är de samma.

Varmt välkommen in!

Fråga oss om råd, tips och idéer. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande.

Alla varor som finns i lager skickas normalt inom 48 timmar på vardagar.

Du är alltid välkommen att besöka vår butik på Storgatan 3 i Örnsköldsvik. Vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Standardvy | Byt till Mobil vy